Zaķis katliņā ar sarkanvīnu

Sastāvdaļas

  • 750 g zaķa gaļas
  • 250 g cūku tauku
  • 3 sīpoli
  • 3 rupjmaizes šķēles
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
  • Sarkanvīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Zaķa gaļu sadala porcijās, uzber sāli, piparus, apviļā miltos un liek katliņā- pārmaiņus kārtu gaļas, un kārtu sagrieztu cūku tauku ar sasmalcinātiem sīpoliem un sarīvētu rupjmaizi. Visu pārlej ar sarkanvīnu, lai ¾ būtu pārklātas ar šķidrumu. Sautē uz mazas liesmas aptuveni 1 stundu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi