Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tefteļi 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 gr maltas gaļas
  • 2 sīpoli
  • 2 ēd. k. rīsu
  • 1 ola
  • Sāls,pipari
  • 2 ēd. k.miltu
  • Tauki cepšanai,krējuma vai tomātu mērce
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīsus apvāra ūdenī, kam piebērts sāls,tad
  2. nokāš un noskalo
  3. Sīpolus sīki sakapā vai sarīvē.
  4. Maltajai gaļai pievieno atdzesētus rīsus,
  5. sīpolus,sakultu olu,sāli,piparus,masu labi
  6. izmaisa.
  7. Ar aukstā ūdenī saslapinātām rokām veido
  8. lodītes,apviļā miltos,apcep sakarsētā tauk-
  9. vielā.
  10. Liek traukā ar vāku,pārlej ar krējuma vai
  11. tomātu mērci un sautē uz lēnas uguns 15 min.
  12. Tefteļus pasniedz dziļākos traukos mērcē,
  13. pārkaisa ar zaļumiem.Piedevām -vārīti kartupeļi,biezenis vai irdeni novārīti rīsi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas