Tefteļi 2

2005. gada 19. augusts
Foto: Dzidra Rozenšteina
Pagatavošana
1 min
1. Rīsus apvāra ūdenī, kam piebērts sāls,tad
2. nokāš un noskalo
3. Sīpolus sīki sakapā vai sarīvē.
4. Maltajai gaļai pievieno atdzesētus rīsus,
5. sīpolus,sakultu olu,sāli,piparus,masu labi
6. izmaisa.
7. Ar aukstā ūdenī saslapinātām rokām veido
8. lodītes,apviļā miltos,apcep sakarsētā tauk-
9. vielā.
10. Liek traukā ar vāku,pārlej ar krējuma vai
11. tomātu mērci un sautē uz lēnas uguns 15 min.
12. Tefteļus pasniedz dziļākos traukos mērcē,
13. pārkaisa ar zaļumiem.Piedevām -vārīti kartupeļi,biezenis vai irdeni novārīti rīsi.
Uz augšu