Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Garšīgais sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 gr.sēnes
  • 1 kg.svaigu kāpostu
  • 0.5 l.tomātu sulas
  • 1 marinēts vai skābēts gurķis
  • 1 lauru lapa
  • 2 sīpoli
  • 0.5 gl.ūdens
  • 2 ēdk.rīvmaize
  • 1 ēdk.kausēts sviests
  • Zaļumi
  • Sāls,pipari pēc garšas
  • Eļļa apcepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. kāpostus sagriež,pievieno sviestu,ūdeni,sautē apm.40-50min.pēc tam pievieno tomātu sulu,sagrieztu gurķi,lauru lapas,sāli,piparus.notīrītas un nomazgātas sēnes novāra,sagriež nelielos gabaļinos,apcep eļļā.sīpolus smalki sagriež un uz atsevišķas pannas apcep,pēc tam pievieno apceptajām sēnēm.pēc tam saliek pannā 2/3 sautēto kāpostu,tad sēnes,tad atkal kāpostus,pārkaisa ar rīvmaizi,uzlej sakausētu sviestu,liek uz 5-10min.cepeškrāsnī.gatavu pārkaisa ar zaļumiem.
  2. p.s.pēc vēlēšanas var virsu uzkaisīt rīvētu sieru.ja mājās nav pa rokai tomātu sula,var ņemt tomātu mērci atšķaidītu ar mazu ūdens daudzumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas