1. kāpostus sagriež,pievieno sviestu,ūdeni,sautē apm.40-50min.pēc tam pievieno tomātu sulu,sagrieztu gurķi,lauru lapas,sāli,piparus.notīrītas un nomazgātas sēnes novāra,sagriež nelielos gabaļinos,apcep eļļā.sīpolus smalki sagriež un uz atsevišķas pannas apcep,pēc tam pievieno apceptajām sēnēm.pēc tam saliek pannā 2/3 sautēto kāpostu,tad sēnes,tad atkal kāpostus,pārkaisa ar rīvmaizi,uzlej sakausētu sviestu,liek uz 5-10min.cepeškrāsnī.gatavu pārkaisa ar zaļumiem.
2. p.s.pēc vēlēšanas var virsu uzkaisīt rīvētu sieru.ja mājās nav pa rokai tomātu sula,var ņemt tomātu mērci atšķaidītu ar mazu ūdens daudzumu.