Gan silti gan auksti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Vārīti burkāni
  • Apcepti sīpoli
  • Tomātu mērce
  • Ķiploks
  • Krējums
  • Eļļ nedaudz

Pagatavošana

1 min.
  1. Nelielāēļļas daudzumā apcepu sīpolus, lieku klāt vārītus burkānus, pacepu. Tad lieku klāt tomātu mērci-cepu. Pievienojum ķiploku un beigās vel nedaudz krējumu. To var ēst gan siltu, gan aukstu. Var likt kā salātus pie kartupeļiem, bet var arī vienkārši uz sviestmaizēm.
  2. Lai Jums garšo.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi