Sautēta cūkgaļa mājas gaumē

Sautēta cūkgaļa mājas gaumē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1.2 kg cūkgaļas (labāk krūts gabala)
  • 5-7 daiviņa/s ķiploka
  • 1 sīpols
  • 2-3 lauru lapas
  • 3 vidēji burkāni
  • Sāls
  • Melnie pipari maltie un graudiņi
  • Ūdens sautēšanai
  • Eļļa apcepšanai

Pagatavošana

120 min.
  1. Cūkgaļu nomazgā, dažās vietās ar nazi iedur, izveidojot caurumiņu, kuros iesprauž ķiplokus (labāk mazliet dziļāk), virsu rīvē ar sāls un piparu maisījumu, liek ledusskapī uz dažām stundām(var nelikt).
  2. Tad sagriež, apcep brūnu kopā ar sīpoliem.
  3. Liek katlā gaļu, biezās ripās sagrieztus burkānus, lauru lapas, melnos piparu graudiņus, sāli. Uzlej ūdeni,lai gaļa būtu apsegta.
  4. Uzliek vāku un sautē līdz gaļa pavisam mīksta - teju jūk ārā.

    Labu apetīti!
    Uzliek vāku un sautē līdz gaļa pavisam mīksta - teju jūk ārā...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi