Biezpiena torte 2

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg biezpiena
  • 0.75 l saldā krējuma
  • 200 g sviesta
  • 5 olu dzeltenumi
  • 2 ½ glāzes cukura
  • 0.5 l sulas
  • 3 ēdamkarotes želatīna
  • Rozīnes, marmelāde

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu 2 reizes samaļ. Olu dzeltenumus, sviestu, cukuru saputo, samaisa ar biezpienu. 2 ēdamkarotes želatīna uzbriedina un uzkarsē ar saldo krējumu, padzisušu iemaisa biezpiena masā, pieliek sagrieztu marmelādi, rozīnes.
  2. 1ēdamkaroti želatīna uzbriedina ar sulu, uzkarsē un atdzisušu pārlej biezpienam. Liek ledusskapī sastingšanai.

Komentāri

Jekacerina Andrejeva 2014. gada 31. janvāris 19:31
Sssssuperrrrrrrr torte

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi