Biezpiena un ābolu cepumi

Sastāvdaļas

  • Milti - 600g
  • Sviests vai margarīns - 500g
  • Biezpiens - 500g
  • Cukurs - 300 g
  • Ola - 1gb
  • Āboli
  • Kanēlis
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu ar miltiem sakapā un iemīca biezpienu. Mīklu uz 30 minūtēm ieliek ledusskapī. Pēc tam izveltnē plānu, sagriež ar nazi 4 - 5 cm kvadrātiņos. Vienu maliņu noziež ar sakultu olu, vidū liek ābola daiviņu, apvārtītu cukura un kanēļa maisījumā. Tad pa diagonāli loka apziesto stūrīti uz neapziestā un otādi. Cep gaiši brūnus, pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi