Kārtainie zivju salāti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Vārīti kartupeļi
  • Vārīti burkāni
  • Sīpoli
  • Olas
  • Zivju konservi (labāk sardīnes eļļā)
  • Majonēze

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus sagriež gredzenos un apber ar cukuru un sāli, atstāj iemarinēties. Kartupeļus, burkānus, olas sarīvē ar rupjo rīvi.
  2. Kārto stikla traukā:
  3. kartupeļu rinda - majonēze, burkānu rinda - majonēze, saspaidītu zivju konservu rinda, marinētu sīpolu rinda - majonēze. Atkārto līdz trauks ir pilns. Nokaisa ar sarīvētu olu, dekorē ar burkānu puķītēm un pētersīļu lapiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi