Mazo kartupeļu delikatese

Sastāvdaļas

  • Mazie kartupelīši (daudzums pēc vajadzības)
  • Eļļa vai margarīns
  • Sāls un citas garšv

Pagatavošana

20 min.
  1. Nomazgā mazos kartupelīšus. Kartupeļus jāņem apmēram vienāda diametra, lai viņi vienādā ātrumā gatavotos. Liek uz pannas un cepj vai nju eļļā vai nju margarīnā. Pannai obligāti vajag likt virsū vāku, citādi viņi neizsutīs. Kartupeļus apmaisa vai vienkārši pakrata pannu, lai viņi apmaisās. Uz cepšanas beigām pieber sāli un vēlamās garšvielas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi