Rauga mīkla plātsmaizēm

Sastāvdaļas

  • Milti - 4-5 glāzes
  • 0.5 piens - 0,5 l
  • Raugs - 30 g
  • Ola - 1gb
  • Skābs krējums - 3 ēdamkarotes
  • Eļļa - 1 - 2 ēdamkarotes
  • Sāls, cukurs - pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izsijātos miltos izveido bedrīti, lej izšķīdinātu raugu, pievieno siltu pienu un pārējos produktus.Samīca mīklu un uzraudzē. Uzrūgušu lej uz plāts, pāriek ar āboliem, rabarberiem, biezpiena masu u.tt.
  2. Mīkla iznāk pašķidra, tādēļ piemērota plātsmaizēm. Pīrādziņiem pevieno vairāk miltu.

Komentāri

fyugio 2010. gada 6. oktobris 14:57
kas tas par stilu - "pievieno pārejos produktus" ????
tad neraksti vispaar ja nevari normāli paskaidrot - šajā portalā profiņi mīlku gatavošanā neuzturās, ja viņiem šāds portāls nepieciešams izmantot!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi