Vistas karbonāde ar sieru

Sastāvdaļas

  • Vistas gaļas lielie šķiņķi vai fileja
  • Siers
  • Tomātu mērce
  • Paprika
  • Sīpoli vai lociņi
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšviela vistas gaļai

Pagatavošana

1 min.
  1. Ņem vistas šķiņķīšus un atdala no kauliem, var arī ņemt vistas fileju( bet ar šķiņķiem ir garšīgāk), tad izklapē gaļu kā karbonādi un apcep nedaudz no abām pusēm.Uzber garšvielas.Tad gaļu iešauj cepeškrāsnī un nedaudz pasautē (apm. 15 minūtes) 200 grādu temperatūrā. Tad gaļu pārber ar rīvētu sieru, uzlej tomātu mērci,nedaudz uzber sīki sagrieztu papriku un pārkaisa ar zaļajiem lociņiem vai smalki sagrieztu sīpolu un to visu atkal iešauj cepeškrāsnī un nedaudz pacep, kamēr izkūst siers.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi