Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa gaļas veltnīši

Liellopa gaļas veltnīši

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g svaiga, šķēlēs sagriezta liellopa šķiņķa (fileja)
  • 1 sīpols
  • 2 ēd. k. franču vai krievu sinepju
  • 2 tējk. rīvētu mārrutku
  • 1 ēd. k. kaperu
  • 2 ēd. k. margarīna vai sviesta
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1/4 tējk. melno piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Gaļas šķēles liek uz dēlīša, gaļas āmurīti viegli izdauza.
  2. Nomizo un sasmalcina sīpolu.
  3. Sīpolam pievieno sinepes, mārrutkus, sasmalcinātus kaperus.
  4. Liek uz gaļas šķēlēm. Satin veltnīšus un sastiprina ar koka irbulīšiem vai notin ar pārtikas diegu.
  5. Veltnīšus cep pannā sakarsētās taukvielās smuki brūnus no visām pusēm 2-3 min. Pārkaisa ar sāli un pipariem.
  6. Pēc tam liek katlā nelielā ūdens daudzumā un sutina 10-15 min. Ja tie nekļūst patīkami mīksti, sutina ilgāk. Ūdeni, kurā sutināja var pasniegt kā mērci.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas