Plūmju un ērkšķogu džems

Sastāvdaļas

  • 1 kg.plūmju
  • 250 gr.ērkšķogu
  • 1 kg.cukurs
  • Pusglāze ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. katliņā ielej ūdeni,liek plūmes bez kauliņiem,notīrītas cietas ērkšķogas,vāra līdz plūmes sāka izjukt.pieber cukuru,turpina vārīt apm.30min.ja veidojas putas,tās nosmeļ ar putu karoti.pilda dezinficētās burkās un aizvāko.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi