Burkānu biezeņzupa ar rīsiem

Sastāvdaļas

  • 800 g burkānu
  • ½ glāze rīsu
  • 3 ēdamk. sviesta
  • 2 glāzes piena
  • 1 tējkarote cukura
  • Sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Burkānus sagriež un apcep 1 ēdamk. sviesta. Pielej 250ml ūdens, pieliek sāli un cukuru un sautē 10-15min. Pieber nomazgātus rīsus, pārlej ar 5 glāzēm verdoša ūdens un lēni vāra 40min. Izberž caur sietu. Biezeni atšķaida ar karstu pienu un pārējo sviestu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi