Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Burkānu biezeņzupa ar rīsiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g burkānu
  • ½ glāze rīsu
  • 3 ēdamk. sviesta
  • 2 glāzes piena
  • 1 tējkarote cukura
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Burkānus sagriež un apcep 1 ēdamk. sviesta. Pielej 250ml ūdens, pieliek sāli un cukuru un sautē 10-15min. Pieber nomazgātus rīsus, pārlej ar 5 glāzēm verdoša ūdens un lēni vāra 40min. Izberž caur sietu. Biezeni atšķaida ar karstu pienu un pārējo sviestu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas