Aukstā kartupeļu biezeņzupa

Sastāvdaļas

  • 5 -6 kartupeļi
  • Selerijas sakne
  • Puravi
  • 1 l buljona koncentrāta
  • 3 glāzes piena
  • 4 ēdamk. saldā krējuma
  • 1 glāze rūgušpiena
  • Sīpolloki
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus un selerijas sakni sagriež kubiņos, puravus ripiņās un vāra buljonā, līdz dārzeņi gatavi. Izberž caur sietu, pienu sajauc ar krējumu un iemaisa zupā. Pievieno sāli un piparus. Pirms pasniegšanas pielej sakultu kefīru un pieber sakapātus sīpollokus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi