Liesā torte

Sastāvdaļas

  • 400 g ar visu mizu vārītu kartupeļu
  • 12 olas
  • 1 citrons
  • 70 g sasmalcinātu mandeļu
  • 200 g cukura

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupeļus sarīvē uz smalkās rīves, atsevišķi saputo olu baltumus, dzeltenumus sakuļ ar cukuru, kamēr cukurs izkusis. Kartupeļu masai pievieno citrona sulu, sakultos dzeltenumus un riekstus, uzmanīgi iecilā olu baltumus. Cep cepeškrāsnī 20-30 min. 200 C. Dekorē pēc stila un garšas izjūtām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi