Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Garneļu biezzupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g nelobītu garneļu
  • 2 ēdamk. sviesta vai margarīna
  • 1 mazs burkāns
  • 1 selerijas kāts
  • Gabaliņš purava
  • 2 -3 diļļu zariņi
  • 3 ēdamk. kviešu miltu
  • 1 l ūdens
  • 2 zivju buljona kubiņi
  • Iebiezināšanai
  • 2 olu dzeltenumi
  • 200 g saldā krējuma
  • Sasmalcinātas dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Garneles atkausē un noloba. Čaulas rūpīgi noskalo aukstā ūdenī. Labi notecina. Katliņā izkausē taukvielas. Pievieno garneļu čaulas un uz lēnas uguns nedaudz apviļā karstajos taukos. Dārzeņus noskalo un sagriež gabaliņos. Dilles un dārzeņus pieliek garneļu čaulām. uzsijā miltus. Nepārtraukti maisot, pievieno ūdeni un buljona kubiņus. Vāra 15-20 min. Buljonu izkāš. Traukā sakuļ saldo krējumu ar olu dzeltenumiem. Buljonu nepārtraukti putojot, pievieno krējuma un olu kultenim. Zupu lej atpakaļ katliņā. Zupas šķīvjos liek nolobītas garneles un sasmalcinātas dilles. Virsū lej krēmzupu un pasniedz galdā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas