Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpienkūka ar bumbieriem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g margarīna
  • 30 g cukura
  • 200 g miltu
  • 30 ml ūdens
  • 300 g biezpiena
  • 3 olas
  • 50 g cukura
  • 4 ēdamk. skāba krējuma
  • 3 ēdamk. kukurūzas cietes
  • 5 bumbieri
  • 1 tējk. malta kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kūkas cepšanai izmanto 28 cm diametra tortes veidni. No margarīna, cukura, ūdens un miltiem izveido irdenu smilšu mīklu un izklāj veidnes apakšu. Sakuļ olas ar cukuru. Iemaisa biezpienu un krējumu. Pievieno cieti. Beigās iecilā sīki sagrieztus bumbierus. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Pamatni cep 10 minūtes. Tad uzlej biezpiena maisījumu, pārkaisa ar kanēli, un cep vēl 35 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti – vai nelīp?
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu zefīri

Rabarberu zefīri

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas