Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpienkūka ar rozīnēm

Biezpienkūka ar rozīnēm

FOTO: Depositphotos

Kūkas cepšanai izmanto 28 cm diametra tortes veidni.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g biezpiena
  • 200 ml rozīņu
  • 100 g margarīna
  • 30 g cukura
  • 200 g miltu
  • 30 ml ūdens
  • 3 olas
  • 50 g cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 4 ēd. k. skāba krējuma
  • 3 ēd. k. kukurūzas cietes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. No margarīna, cukura, ūdens un miltiem izveido irdenu smilšu mīklu un izklāj veidnes apakšu.
  2. Sakuļ olas ar cukuru un vaniļas cukuru. Iemaisa biezpienu un krējumu. Pievieno cieti. Beigās iecilā rozīnes.
  3. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Pamatni cep 10 minūtes. Tad uzlej biezpiena maisījumu un cep vēl 35 minūtes.
  4. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti – vai nelīp.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas