Baklažānu ruletītes

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 -3 nelieli baklažāni
  • ½ gl. notīrītu valriekstu
  • 1 sīpols
  • 2 -3 daiviņas ķiploka
  • 1 ēdamk. 9% etiķa
  • Sāls un malti melnie pipari pēc garšas
  • 4 ēdamk. Pētersīļu
  • Hmeli-suneli
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Baklažānus griež gareniskās loksnēs un apkaisa ar sāli, ļauj nostāvēties 10 min., apcep no abām pusēm eļļā, nosusina. Sīpolus ļoti smalki sakapā un apcep. Riekstus, sīpolus un ķiplokus sablenderē, pievieno hmeli-suneli, sasmalcinātus pētersīļus, etiķi, sāli un samaisa, līdz ir iegūta viendabīga masa. Var pievienot nedaudz tomātu mērces vai majonēzes, ja masa ir pārāk sausa. Baklažānu loksnes apsmērē ar riekstu masu, satin ruletītēs un aizsprauž ar irbulīti. Minētajai masai pa vidu var likt arī nedaudz rīsu nūdeles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas