Kartupeļi brabantiešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 1 ēdamk. ķimeņu
  • 2 sīpoli
  • 2 ēdamk. margarīna
  • 1 buntīte pētersīļu
  • 200 g siera
  • 1 ēdamk. kaperu
  • 1 tējk. maltu ķimeņu
  • Sāls, pipari un rīvēts muskatrieksts pēc garšas

Pagatavošana

45 min.
  1. Kartupeļus vāra ar visu mizu, pievienojot ķimenes. Nokāš, patur zem tekoša auksta ūdens. Tad sagriež apm. 1 cm biezās šķēlēs. Sīpolus sīki sakapā un apcep līdz zeltainai krāsai. Pētersīļus sakapā. Sarīvē sieru. Cepamajā traukā kārto kartupeļu kārtu, kuru pārkaisa ar ½ sīpola, pētersīļiem un sieru. Pa virsu uzlikt margarīna piciņas. Liek vēl vienu kartupeļu kārtu, ko atkal pārklāj ar sīpoliem un pētersīļiem. Tad uzkaisa atlikušo sieru, uzliek margarīna piciņas un kaperus. Cep cepeškrāsnī 200 C’ apm. 20 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi