Zemnieku omlete spāņu gaumē

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 2 ēdamk. sakapātu sīpolu
  • ½ ēdamk. margarīna vai sviesta
  • 100 g žāvētas krūtiņas
  • 2 nelieli vārīti kartupeļi
  • 1 sarkanā paprika
  • 2 ēdamk. ūdens
  • Sāls un malti melnie pipari pēc garšas
  • Zaļie lociņi pārkaisīšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Sakapā sīpolus, kubiņos sagriež gaļu un papriku un uz pannas nedaudz apcep. Sakuļ olas, ūdeni, piparus un sāli. Ar sagatavoto maisījumu pārlejiet apceptos sīpolus, papriku un gaļu. Cep, līdz ir gatavs. Pasniedz pārkaisītu ar sakapātiem lociņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi