Kabača sautējums

Sastāvdaļas

  • 1 kabacis
  • 1 tomāts ( labāk sarkanais )
  • 2 ēdamkarotes krējuma
  • ¼ glāzes eļļas
  • 3 sīpoli
  • Buntīte zaļumu ( loki, dilles utt. )

Pagatavošana

1 min.
  1. Kabaci sagriež normāla lieluma kubiciņos un ieliek katliņā kopā ar eļļu. Vāra uz lēnas uguns.
  2. Sīpolus sagriež grenās strēmelēs un pievieno kabacim.
  3. Sagriež tomātu, zaļumus un pievieno katliņa saturam, kad tas kļuvis mīksts.
  4. Visu samaisa un pašās beigās pievieno krējumu.
  5. Patur 10 min. katliņā kamēr ievelkas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi