Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopu gaļa ar sīpoliem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vajag
  • 500 g liesas liellopu gaļas
  • Marinādei
  • 3 ēdamk. sojas mērces
  • 2 ēdamk. kukurūzas cietes
  • 1.5 ēdamk cukura
  • 2 ēdamk ūdens; 3 sīpoli
  • 2 cm ingvera sakneņa, eļla cepšanai
  • 1 tējk sezama eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļu sagriež plānās šķēlēs. Marinādes sastāvdaļas samaisa, pārlej gaļai un atstāj 20 min ievilkties. Nomizo sīpolus un sagriež plānos gredzenos. Ingveru nomizo un sīki sakapā. Vokpannā vai dziļā pannā uzkarsē eļļu. Tajā apmēram ½ min cep sīpolu gredzenus un ingveru kopā ar sojas mērci un sāli. Izņem no pannas un noliek siltumā. Vokpannā no jauna uzkarsē eļļu un maisot 3 min stipri apcep gaļu. Pievieno sīpolu maisījumu un maisot turpina cept vēl 2 min.
  2. Pārlej ar sezama eļļu un pasniedz karstu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas