Liellopu gaļa ar sīpoliem

Sastāvdaļas

  • Vajag
  • 500 g liesas liellopu gaļas
  • Marinādei
  • 3 ēdamk. sojas mērces
  • 2 ēdamk. kukurūzas cietes
  • 1.5 ēdamk cukura
  • 2 ēdamk ūdens; 3 sīpoli
  • 2 cm ingvera sakneņa, eļla cepšanai
  • 1 tējk sezama eļļas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļu sagriež plānās šķēlēs. Marinādes sastāvdaļas samaisa, pārlej gaļai un atstāj 20 min ievilkties. Nomizo sīpolus un sagriež plānos gredzenos. Ingveru nomizo un sīki sakapā. Vokpannā vai dziļā pannā uzkarsē eļļu. Tajā apmēram ½ min cep sīpolu gredzenus un ingveru kopā ar sojas mērci un sāli. Izņem no pannas un noliek siltumā. Vokpannā no jauna uzkarsē eļļu un maisot 3 min stipri apcep gaļu. Pievieno sīpolu maisījumu un maisot turpina cept vēl 2 min.
  2. Pārlej ar sezama eļļu un pasniedz karstu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi