Pasterizēti gurķi vīramātes gaumē

Sastāvdaļas

  • 3 litru burkām-3gab
  • 5 l.ūdens
  • 7 ēdk.cukurs(pilns)
  • 9 ēdk.bez kalņina sāls
  • 3 ½ēdk.etiķa esence
  • Piedevas-upeņu lapas,dilles,mārrutku saknīte,piparu graudiņi,ķiršu lapas

Pagatavošana

20 min.
  1. burkās kārto gurķus,piedevas.katlā vāra ūdeni ar sāli un cukuru,kad vārās,nost uguni,pievieno esenci,maisa.lej burkās gurķiem.burkas liek katlā pasterizēt,kad gurķiem maina krāsu,noņem,aizvāko.ar vāciņu uz leju,atdzesēt.

Komentāri

ccc 2010. gada 22. maijs 17:07
briesmīgi lasīt!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi