Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pasterizēti gurķi vīramātes gaumē

Pasterizēti gurķi vīramātes gaumē

FOTO: Dace Miltiņa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Trīs 3 l burkām:
  • 5 l ūdens
  • 7 ēd. k. cukura
  • 9 ēd. k. sāls
  • 3.5 ēd. k. etiķa esence
  • Dilles
  • Mārrutku saknīte
  • Piparu graudiņi
  • Ķiršu lapas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Burkās saliek lapas, saknītes, piparus. Kārto gurķus.
  2. Katlā vāra ūdeni ar sāli un cukuru, kad vārās, nogriež nost uguni, pievieno esenci (var aizstāt ar etiķi atbilstošā proporcijā), samaisa.
  3. Lej burkās pāri gurķiem.
  4. Burkas liek katlā pasterizēt, kad gurķi maina krāsu, izņem, aizvāko. Liek ar vāciņu uz leju atdzist.

    Lai izdodas!
    Burkas liek katlā pasterizēt, kad gurķi maina krāsu, izņem,...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rasols ar tunci

Rasols ar tunci

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas