Sākums > Receptes > Deserti

Šokolādes cepumi

2005. gada 14. aprīlis
Foto: Baiba Orbidāne
Pagatavošana
60 min
1. Šokolādi sasmalcina. Ūdens peldē izkausē paciņu sviesta, bļodā saputo olas. Tām pievieno sviestu, vaniļas cukuru, sodu un šķipsniņu sāls. Sāk sildīt cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Masai pievieno cukuru, puto, līdz tas gandrīz izkusis. Tad maisot pieber nepieciešamo miltu daudzumu. Beigās pievieno šokolādes gabaliņus un visu ļoti labi samaisa. Uz cepamā papīra loksnes ar ēdamkaroti liek mīklas pikas tā, lai karstumā cepumi nesaplūst. Ir gatavi, kad kļuvuši brūni. Kamēr tie karsti, noņem no papīra un ļauj atdzist.
Uz augšu