Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Žāvētu reņģu panna

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ½ kg žāvētas, iztīrītas reņģes
  • Liels sīpols
  • Rīvmaize
  • Eļļa
  • 3 % piens vai saldais krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Žāvētas reņģes iztīra.
  2. Sīpolu izcep.
  3. Pannā kārto - reņģes, sīpolu,tad pārkaisa ar rīvmaizi ne īpaši biezā kārtā, tad atkal reņģes
  4. u.t.t.
  5. Ja reņģes gadījušās nesāļas, tad starp kārtām pēc vajadzības pabirdina sāli.
  6. Visu pārlej ar pienu vai krējumu, uzliek vāku, liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10 minūtes.
  7. Ar kartupeļiem garšo ļoti labi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA