Žāvētu reņģu panna

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • ½ kg žāvētas, iztīrītas reņģes
  • Liels sīpols
  • Rīvmaize
  • Eļļa
  • 3 % piens vai saldais krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Žāvētas reņģes iztīra.
  2. Sīpolu izcep.
  3. Pannā kārto - reņģes, sīpolu,tad pārkaisa ar rīvmaizi ne īpaši biezā kārtā, tad atkal reņģes
  4. u.t.t.
  5. Ja reņģes gadījušās nesāļas, tad starp kārtām pēc vajadzības pabirdina sāli.
  6. Visu pārlej ar pienu vai krējumu, uzliek vāku, liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10 minūtes.
  7. Ar kartupeļiem garšo ļoti labi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi