Sākums > Receptes > Deserti

Biezpiena-rabarberu plātsmaize

2005. gada 13. augusts
Foto: Anita Pētersone
Pagatavošana
40 min
1. Biezpienu sablenderē kopā ar margarīnu un cukuru.
2. Pievieno miltus un cep. pulveri.Izklāj uz pannas mīklu ar maliņām mazliet uz augšu.
3. Cep apmēram 15-20 min.
4. Pa to laiku sakuļ olas baltumus atsevišķi.
5. Sakuļ arī 2 olas dzeltenumus ar vanilijas cukuru pēs paša vēlmēm saldumu un sk. krējumu. Uzmanīgi saputotos olas baltumus iecilā olas dzeltenumā ar krējumu.
6. Kad plātsmaize ir pacepusies,tad kārto virsū rabarberus,ja ir skābi pakaisa cukuru apakšā,un atkal uz 10 min pacep.
7. Tad pārlej sagatavoto olas masu un pārkaisa ar kanēli un vanilijas cukuru.Cep kamēk ir gatavs~15min.
Uz augšu