Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pākšu pupiņas marinādē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2.5 kg.pākšu pupiņas
  • Marinādei
  • 20 melnie pipari
  • 3 galviņas ķiploki
  • 3 glāzes ūdens
  • 1 glāze galda etiķa
  • 1 glāze cukura
  • 3 ēdamkarote ar kaudzi sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pākšu pupiņas kārtīgi nomazgā un sagriež apmēram 2 cm garos gabaliņos.
  2. Katlā uzvāra marinādi, kurai liek klāt melnos piparus un šķēlītēs sagrieztus ķiplokus.
  3. Kad marināde vārās, tajā ber iekšā pupiņas un vāra apmēram 20 minūtes. Pupiņām ir jābūt mīkstām, bet kraukšķīgām.
  4. Karstas pupiņas sapilda burkās, rūpīgi aizvāko. Uz 30 minūtēm apgriež uz vāka. Sterilizēt nevajag, jo ļoti labi glabājās.
  5. Marinētās pupiņas ir ļoti labi izmantojamas zupās, tikai jānolej marināde. Labi salāti arī pie gaļas ēdieniem un sautējumos.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas