Cepti kabači ar sieru

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Vidēja lieluma kabacis
  • 2 -3 olas
  • Glāzes piena
  • 200 g miltu
  • 100 g rīvēta siera
  • Sauso garšvielu maisījums
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

50 min.
  1. Kabaci nomizo, sagriež 0.5cm biezās šķēlītēs, pārkaisa ar sāli un atstāj uz 10-15 min atsuloties.
  2. Sagatavo olu - piena maisījumu, pievieno garšvielu maisījumu, samaisa.Uzber uz šķīvja
  3. miltus.
  4. Cep, vispirms liekot miltos, pēc tam olā. Izceptās ripiņas saliek katliņā, pārlej ar olu - piena maisījumu, pārkaisa ar sarīvēto sieru un atstāj uz 10.min.pasautēties uz lēnas uguns.Garšīgi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi