Sautēti skābie kāposti ar tomātu mērci

Sastāvdaļas

  • Skābi kāposti1-2kg
  • Sīpols,burkāni
  • Tomātu mērce 250gr
  • Sāls,cukurs pēc garšas
  • Eļļa cepšanai
  • Ūdens vārīšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. katlā ūdeni uzvāra,liek kāpostus bez sulas,sautē mīkstus.pannā apcep sagrieztus sīpolus ,rīvētus burkānus zeltainus,virsū kāpostus bez šķidruma,vēl kārtīgi apcep,pēc garšas pievieno sāli,cukuru,mazliet cep,tad liek virsū tomātu mērci,maisa,kārtīgi cep.
  2. p.s.tomātu mērces vietā var papriku-tomātu lečo.pēc vēlēšanas var pievienot ķiplokus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi