Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Siļķe vīnā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 buņdža siļķes speciālā sālījumā (5-6 siļķes)
  • 1 glāze balta vīnogu vīna (piemēram "Muscat")
  • ½ glāze 5% etiķa
  • ½ glāze eļļas
  • 4 sīpoli
  • 2 marinēti gurķi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Siļki notīra, izķidā, atbrīvo no asakām un sagriež gabaliņos.
  2. Sīpolus nomizo un sagriež pusripās. marinēto gurķi sagriež parupjās ripās.
  3. Kārto traukā siļki pamīšus ar sīpoliem un gurķiem - 1. un pēdējā kārta sīpoli. visu pārlej ar eļļu un ļauj 20 minūtes pastāvēt.
  4. Vīnu uzsilda katliņā un pielej klāt etiķi. Vēl karstu lej pāri siļķem. Uzliek slogu un atdzesē istabas temperatūra. Var ēst pēc 8 stundām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas