Siļķe vīnā

Sastāvdaļas

  • 1 buņdža siļķes speciālā sālījumā (5-6 siļķes)
  • 1 glāze balta vīnogu vīna (piemēram "Muscat")
  • ½ glāze 5% etiķa
  • ½ glāze eļļas
  • 4 sīpoli
  • 2 marinēti gurķi

Pagatavošana

1 min.
  1. Siļki notīra, izķidā, atbrīvo no asakām un sagriež gabaliņos.
  2. Sīpolus nomizo un sagriež pusripās. marinēto gurķi sagriež parupjās ripās.
  3. Kārto traukā siļki pamīšus ar sīpoliem un gurķiem - 1. un pēdējā kārta sīpoli. visu pārlej ar eļļu un ļauj 20 minūtes pastāvēt.
  4. Vīnu uzsilda katliņā un pielej klāt etiķi. Vēl karstu lej pāri siļķem. Uzliek slogu un atdzesē istabas temperatūra. Var ēst pēc 8 stundām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi