Cepti baklažāni 2

Sastāvdaļas

  • 240 g Mozzarellas
  • 800 g baklažānu
  • 3 dl tomātu mērces
  • 150 g rīvēta siera
  • 100 g miltu
  • Olīveļļa
  • Bazilika lapiņas
  • Sāls, malti melnie pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Baklažānus nomizo (jaunus baklažānus var arī nemizot) un sagriež šķēlītēs. Pārkaisa ar sāli, apviļā miltos un no abām pusēm apcep eļļā. Sieru sagriež šķēlītēs. Sacepumu veidnes dibenu ieziež ar tomātu mērci. Virsū kārtām liek baklažāna šķēlītes, rīvētu sieru, tomātu mērci un siera šķēlītes. Veidni liek 220 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 10 minūtes. Pirms pasniegšanas izrotā ar baklažāna šķēlītēm

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi