Tītara karijs ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 25 g svaigas ingvera saknes
  • 1 paliela ķiploka daiviņa
  • 1 sarkanais čili pipars
  • 600 g tītara gaļas filejas
  • 2 ē.k kausēta sviesta
  • Sāls, malti melnie pipari un cukurs pēc garšas
  • 3 ēdamk. karija
  • 150 ml vistas buljona
  • 300 g putukrējuma jogurta bez piedevām
  • 3 -5 ēdamk. miltu
  • 1 buntīte šalotes loku ar visiem sīpoliņiem
  • 1 sarkans ābols
  • 4 ēdamk. sīki sakapātu pētersīļu

Pagatavošana

50 min.
  1. Sīpolu, ingveru un ķiploku notīrīt un sīki sakapāt.
  2. Čili piparam izņem sēklas un arī sīki sakapā.
  3. Tītara filejas kārtīgi apcep kausētajā sviestā. Apsāla, sapiparo un noņem no pannas.
  4. Tad pannā apcep sīpolus, ķiplokus, ingveru, čili un 2 ēdamk. karija. Pārliet ar buljonu un pievienot ar miltiem samaisīto jogurtu.
  5. Visu atkal ievietot pannā, uzlikt vāku un uz nelielas uguns sautēt apm. 15-20 min.
  6. Šalotes sīpolus sagriež nelielos aplīšos, ābolu nomazgāt, notīrīt un sagriezt palielos kubiņos.
  7. Pievienot sautējumam sīpolus un ābolu un sautēt vēl 10 min., tad pievieno sāli, piparus, cukuru un atlikušo kariju.
  8. Pārkaisa ar pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi