Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tītara karijs ar āboliem

2005. gada 11. augusts
Foto: Eva
Pagatavošana
50 min
1. Sīpolu, ingveru un ķiploku notīrīt un sīki sakapāt.
2. Čili piparam izņem sēklas un arī sīki sakapā.
3. Tītara filejas kārtīgi apcep kausētajā sviestā. Apsāla, sapiparo un noņem no pannas.
4. Tad pannā apcep sīpolus, ķiplokus, ingveru, čili un 2 ēdamk. karija. Pārliet ar buljonu un pievienot ar miltiem samaisīto jogurtu.
5. Visu atkal ievietot pannā, uzlikt vāku un uz nelielas uguns sautēt apm. 15-20 min.
6. Šalotes sīpolus sagriež nelielos aplīšos, ābolu nomazgāt, notīrīt un sagriezt palielos kubiņos.
7. Pievienot sautējumam sīpolus un ābolu un sautēt vēl 10 min., tad pievieno sāli, piparus, cukuru un atlikušo kariju.
8. Pārkaisa ar pētersīļiem.
Uz augšu