Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu un gaļas sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 neliela kāpostgalva
  • 500 g kotlešu gaļas
  • 500 g rīsu
  • 2 sīpoli
  • 5 olas
  • 50 -100g majonēzes
  • Eļļa cepšanai
  • 50 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Kāpostu sadala pa kāpostlapām un novāra.
  2. Atsevišķi novāra arī rīsus un olas. Sīpolus sakapā un apcep nelielā eļļas daudzumā. Olas sakapā. Samaisa kopā malto gaļu, rīsus, sīpolus un olas.
  3. Dziļas pannas dibenu kārtīgi iesmērēt ar sviestu. Izklāj pannu ar novārītajām kāpostlapām, tad klāj maltās gaļas maisījumu, atkal kāpostus un atkal gaļas maisījumu, līdz ir izkārtota visa panna.
  4. Virsu kārtīgi nosmērē ar majonēzi un cep cepeškrāsnī 25-30 min.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas