Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Kataloniešu tomātu maize

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ciabata maize vai 4 šķēles San Francisko skābmaizes
  • 4 tomāti
  • 1 daiva ķiploka
  • 3 ēdamk.. labas olīveļļas
  • Jūras sāls un svaigi malts melnais pipars
  • 150 g cepta, mizota saldā sarkanā pipara
  • 200 g kazas siera
  • Bunte svaigu piparmētru
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Ja izmanto čabatas maizi, sadala to gareniski un sagriež uz pusēm, lai sanāktu četri gabali. Viegli grilē no abām pusēm.
  2. Sagriež tomātus uz pusēm un nomizo ķiplokus. Viegli ierīvē apcepto maizīti ar ķiploku, bet stipri ierīvē ar tomātu, maigi to spiežot, līdz tev rokās palikusi tikai miziņa. Iemērc olīveļļā un apkaisa ar sāli. Tai virsū izkārto ‘pimiento’ gabaliņus, tad kazas sieru, uzkaisa piparus un sagrieztas piparmētru lapiņas.
  3. Pasniedz tūlīt.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgie pelmeņi

Sātīgie pelmeņi

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas