Cigoriņu dzēriens

Sastāvdaļas

  • 50 g maltu cigoriņu
  • 5 l ābolu sulas (vēlams svaigi spiestas)
  • 5 l ūdens
  • 50 g cukura

Pagatavošana

14 min.
  1. Uzvārītā ūdeni ieber cigoriņus, vāra 5 minūtes un tad nokāš. Ūdenī izšķīdina cukuru, uzvāra. Pielej cigoriņu uzlējumu. Liek atdzesēties. Pirms dzēriens tiek pasniegts - tam pievieno ābolu sulu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi