Rūgušpiena zupa

3 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 l rūgušpiena
  • 100 g ūdens
  • 50 g vārītas liellopu gaļas
  • 50 g vārītu kartupeļu
  • 50 g gurķa
  • 1 vārīta ola
  • 50 g skābā krējuma
  • Zaļumi, sāls

Pagatavošana

18 min.
  1. Rūgušpienu sakuļ, pielej uzvārītu ūdeni, pievieno skābo krējumu un sāli. Sagriež gaļu un kartupeļus, gurķus un olu mazos gabaliņos un pievieno rūgušpienam, samaisa. Pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas