Rūgušpiena zupa

Sastāvdaļas

  • 0.5 l rūgušpiena
  • 100 g ūdens
  • 50 g vārītas liellopu gaļas
  • 50 g vārītu kartupeļu
  • 50 g gurķa
  • 1 vārīta ola
  • 50 g skābā krējuma
  • Zaļumi, sāls

Pagatavošana

18 min.
  1. Rūgušpienu sakuļ, pielej uzvārītu ūdeni, pievieno skābo krējumu un sāli. Sagriež gaļu un kartupeļus, gurķus un olu mazos gabaliņos un pievieno rūgušpienam, samaisa. Pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi