Gaļas želeja

Sastāvdaļas

  • 200 g mājas siera
  • 150 g Rokforas siera
  • 1 neliels puravs
  • 60 g auksti kūpinātas gaļas
  • ½ tējk. piparu
  • 200 g krējuma
  • 12 g želatīna
  • ¾ dl vāroša ūdens

Pagatavošana

127 min.
  1. Želatīnu liek aukstā ūdenī uzbriest.
  2. Puravu sagriež plānās ripiņās, gaļu arī sagriež sīkos gabaliņos, sadrupina Rokforas sieru un visu sajauc kopā ar mājas sieru. Siera maisījumā uzmanīgi iecilā vieglās putās saputotu krējumu. Pēc garšas pieliek piparus un pievieno karstā ūdenī izkausētu želatīnu.
  3. Tad visu lej ar aukstu ūdeni izskalotā veidnē un uz 5 – 6 stundām liek ledusskapī.
  4. Tad to izgāž uz šķīvja un rotā ar dārzeņu gabaliņiem un zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi