Sākums > Receptes > Deserti

Augļu saldējums pieaugušajiem

2005. gada 11. augusts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
15 min
1. Nomazgāt, nomizot un sagriezt nelielos kubiņos augļus, ielikt kādā traukā un pārliet ar degvīnu, un atstāt ievilkties uz 12 h.
2. Pēc 12 h augļiem noliet sulu un samaisīt tos ar saldējumu (saldējumu pirms tam vēlams atlaidināt, lai tas nav ciets); tad kārtot augļu - saldējuma masu trauciņos un likt uz stundu saldētavā.
3. Piezīme: norādītais augļu daudzums ir aptuvens, jo, augļus mizojot, atkarībā no mizu (piem., apelsīna) biezuma un mizošanas tehnikas, augļu daudzums var būt lielāks vai mazāks par nepieciešamo.
4. Saldējuma ir jābūt vairāk par augļiem!
Uz augšu