Kefīra kēkss

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 glāze cukura
  • 200 g margarīna
  • 1 /2 l kefīra
  • 700 g miltu
  • 1 tējkarote sodas

Pagatavošana

50 min.
  1. Izkausēt margarīnu, pievienot cukuru, olas, pieliet kefīru, iesijāt miltus, sodu visu sakult, līdz masa iegūst krējuma konsistenci. Izliet cepamā pannā un likt cepties iesildītā cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi