Plūmju salāti 2

Sastāvdaļas

  • 600 g plūmju
  • 4 bumbieri
  • 4 ēdamkarotes vijiga medus
  • 4 medus gabaliņi šūnās
  • 2 ēdamkarotes valriekstu
  • 8 olu un vaniļas cepumu

Pagatavošana

1 min.
  1. plūmes un bumbierus nomazgā un nosusina. Plūmes pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus,
  2. bumbierus nomizo un pargriež šķēlēs.
  3. Pusi cepumu sadrupina smalkās drupās un tajās apviļā bunbieru šķēlītes. Bumbierus un plūmes kārto saldā trauciņā, pārtecina ar medu un pārkaisa ar sadrupinātiem valriekstiem. Salātus rotā ar medu vaska šūniņās un veseu cepumu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi