Buka gaļas kotletes

Sastāvdaļas

  • 1kg malta buka gaļa
  • 500g svaiga cūkas speķa vai kūpināta speķa
  • 1glāze piena
  • 4 šķēles baltmaizes ar garozu
  • olas
  • sāls
  • garšviela ar ķiplokiem
  • gaļas kopējā garšviela
  • rīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Buka gaļa tiek malta kopā ar speķi. Pievieno olas, izmērcētās baltmaizes šķēles pienā, sāli, garšvielas pēc garšas.Visu kārtīgi samīca vienā masā.
  2. No gatavās masas veido mazas kotletes, apviļā rīvmaizē un liek uz sakarsētas pannas un cep līdz kotletes no abām pusēm brūnas.
  3. Cepšanai var izmantot gan augu eļļu, gan cūku taukus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi