Ābolu-baltmaizes sacepums

5 1

Sastāvdaļas

  • Kukulītis baltmaizes - paliels, var būt saziedējusi
  • Kilograms ābolu
  • Cukurs - daudzums atkarīgs no ābolu skābuma
  • 4 -6 olas
  • 1l piena sacepumam + pasniegšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Baltmaizi un ābolus sagriež kubiņos, kārto pīlē (pannā), katrā kārtā virs āboliem uzkaisot cukuru, visu pārlej ar sakultām olām + pienu un liek cepeškrāsnī, cep kamēr olas+piens sarecējuši.
  2. Pasniedz ar pienu.
  3. Rudenī, kad dārzā āboli - gatavojam ļoti bieži, sunim arī ļoti garšoja. Ļoti lēts, bet garšīgs saldais!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti