Ābolu-baltmaizes sacepums

Sastāvdaļas

  • Kukulītis baltmaizes - paliels, var būt saziedējusi
  • Kilograms ābolu
  • Cukurs - daudzums atkarīgs no ābolu skābuma
  • 4 -6 olas
  • 1l piena sacepumam + pasniegšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Baltmaizi un ābolus sagriež kubiņos, kārto pīlē (pannā), katrā kārtā virs āboliem uzkaisot cukuru, visu pārlej ar sakultām olām + pienu un liek cepeškrāsnī, cep kamēr olas+piens sarecējuši.
  2. Pasniedz ar pienu.
  3. Rudenī, kad dārzā āboli - gatavojam ļoti bieži, sunim arī ļoti garšoja. Ļoti lēts, bet garšīgs saldais!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi