Rostbifs bulgāru gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu gaļas
  • 0.5 kg tomātu
  • 3 lieli sīpoli
  • 3 skābi āboli
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlēs, izklapē ar gaļas āmuriņu un pārkaisa ar sāli un pipariem. Apcep.
  2. Sīpolus sagriež kubiņos un apcep.
  3. Ābolus nomizo, izņem serdes un sarīvē uz rupjās sakņu rīves.
  4. Tomātus blanšē, noņem mizu un sagriež kubiņos.
  5. Katliņā liek sīpolus, tomātus un ābolus pieliev nedaudz sāli un piparus, tad šo masu vāra kādas 15 min. tad pievieno gaļu un vēl vāra apm.20-30 min. Kamēr gaļa mīksta.
  6. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi