Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rostbifs bulgāru gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu gaļas
  • 0.5 kg tomātu
  • 3 lieli sīpoli
  • 3 skābi āboli
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlēs, izklapē ar gaļas āmuriņu un pārkaisa ar sāli un pipariem. Apcep.
  2. Sīpolus sagriež kubiņos un apcep.
  3. Ābolus nomizo, izņem serdes un sarīvē uz rupjās sakņu rīves.
  4. Tomātus blanšē, noņem mizu un sagriež kubiņos.
  5. Katliņā liek sīpolus, tomātus un ābolus pieliev nedaudz sāli un piparus, tad šo masu vāra kādas 15 min. tad pievieno gaļu un vēl vāra apm.20-30 min. Kamēr gaļa mīksta.
  6. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas