Apelsīnu marmelādē glazēta vista

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 1 ēdk. olīveļļas
  • 300 ml vistas buljona (kubiņi)
  • 4 ēdk. apelsīnu marmelādes
  • 1 tējk. svaiga vai ½ tējk. kaltēta timiāna

Pagatavošana

20 min.
  1. Apcep vistu. Sasāli un sapiparo vistas filejas. Cep eļļā 8 - 10 min., vienreiz apgriežot, kamēr tās zeltaini brūnas no abām pusēm.
  2. Sautē. Pievieno pannā buljonu, marmelādi un timiānu. Sautē 5 min., tad izņem no pannas filejas un uz lielas uguns vāri palikušo šķidrumu, kamēr tas samazinās tilpumā un sabiezē kā sīrups. Pārlej vistas filejām. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļu biezeni un zaļajiem salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi