Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Apelsīnu marmelādē glazēta vista

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 1 ēdk. olīveļļas
  • 300 ml vistas buljona (kubiņi)
  • 4 ēdk. apelsīnu marmelādes
  • 1 tējk. svaiga vai ½ tējk. kaltēta timiāna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Apcep vistu. Sasāli un sapiparo vistas filejas. Cep eļļā 8 - 10 min., vienreiz apgriežot, kamēr tās zeltaini brūnas no abām pusēm.
  2. Sautē. Pievieno pannā buljonu, marmelādi un timiānu. Sautē 5 min., tad izņem no pannas filejas un uz lielas uguns vāri palikušo šķidrumu, kamēr tas samazinās tilpumā un sabiezē kā sīrups. Pārlej vistas filejām. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļu biezeni un zaļajiem salātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas