Vista tomātu mērcē

Sastāvdaļas

  • Vista vai tās daļas
  • Tomātu mērce vai kečups 4 ēd. kar
  • Krējums(skābais) 1 gl
  • Sīpols 2 gab
  • Sinepes ½ tējk
  • Milti 2 ēd. k
  • Buljons vai ūdens apt.2 gl
  • Pētersīļi parkaisīšanai (var dilles)

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistu sadala,apcep.Apcep arī sagieztu sīpolu.Liek katliņā, samaisa krējumu,tomātu mērci,miltus un pārlej vistai.Pielej ūdeni (var arī pannas atvārījumu) un sautē gatavu. Vistiņa ir mīksta,un tiek noēsta līdz sīkākajam kauliņam.Pasniedz ar kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi