Kāposti gruzīnu gaumē

Sastāvdaļas

  • Svaiga neliela kāpostgalva
  • Svaigas bietītes
  • Aso piparu pākstis(ne vairāk kā 2)
  • 2 ķiploki
  • Daudz bazilika
  • Pētersīļi
  • Selerijas dilles
  • Sāls pēc garšas
  • Etiķis pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostu sadala 6 daļās,liek 3-litru burkā,aplej ar vārošu ūdeni un ļauj nostāvēties pusotru stundu.Sagriež gabaliņos un pieliek(kad nostāvējies) sarkanās bietītes,2-3 daiviņās sadalītus ķiplokus,sarkano piparu pākstis,dilles,selerijas u.t.t. Baziliku liek nesagrieztu pušķiem.Pievieno sāli,etiķi.Saturu piespiež tā,lai sastāvdaļas būtupārklātas ar ūdeni.Liek nostāvēties 3 dienas.Šādi pikanti,pēc bazilika smaržojoši sarkani kāposti garšo tāpat,ir laba piedeva gaļas ēdieniem.Burkas saturs ne skābst,ne pelē.Šī recepte nāk noChaltubas tirgus Gruzijā.

Komentāri

Ija 2009. gada 4. augusts 15:42
Man negaršoja, vai nebija izdevušies

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi