Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Kāposti gruzīnu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Svaiga neliela kāpostgalva
  • Svaigas bietītes
  • Aso piparu pākstis(ne vairāk kā 2)
  • 2 ķiploki
  • Daudz bazilika
  • Pētersīļi
  • Selerijas dilles
  • Sāls pēc garšas
  • Etiķis pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostu sadala 6 daļās,liek 3-litru burkā,aplej ar vārošu ūdeni un ļauj nostāvēties pusotru stundu.Sagriež gabaliņos un pieliek(kad nostāvējies) sarkanās bietītes,2-3 daiviņās sadalītus ķiplokus,sarkano piparu pākstis,dilles,selerijas u.t.t. Baziliku liek nesagrieztu pušķiem.Pievieno sāli,etiķi.Saturu piespiež tā,lai sastāvdaļas būtupārklātas ar ūdeni.Liek nostāvēties 3 dienas.Šādi pikanti,pēc bazilika smaržojoši sarkani kāposti garšo tāpat,ir laba piedeva gaļas ēdieniem.Burkas saturs ne skābst,ne pelē.Šī recepte nāk noChaltubas tirgus Gruzijā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas