Cepti jūras bullīši ar "lečo" mērci

Sastāvdaļas

  • 600 g zivju
  • 1 ½ ēd. k.miltu
  • 2 ½ ēd. k. eļļas
  • ½ pakas "Lečo"
  • 1 ēd. k. rīvmaizes
  • Sāls,pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavotas zivis apkaisa ar sāli,pipariem un apviļā miltos un cep eļļā.Sautēšanas katlā ieliek vienu kārtu Lečo, bvirsū uzliek zivis.Pārkaisa ar rīvmaizi un cep cepeškrāsnī.
  2. Pasniedz pie ceptiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi