Bietītes dažādiem nolukiem

Sastāvdaļas

  • Izmantoju ziemā borščam,vasarā aukstajai zupai,arī tāpat kā salātus pie gaļas ēdieniem
  • 1.5 kg vārītu bietīšu
  • 1.5 kg kabaču (var izpalikt)
  • 1 gl 9% etiķa
  • 1 gl eļļa (var mazāk)
  • 1.5 -3 ēd.k.sāls
  • Sīpoli (dažreiz lieku arī bez tiem)

Pagatavošana

1 min.
  1. sarīvē uz rupjas rīves,vāra gatavu,spundē burkās,met pagrabā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi